Средња школа "Светозар Милетић", Нови Сад

Знање је капитал!

sren

Актуелности

Драги ученици  и поштовани родитељи, 

Обавештавамо вас да од понедељка 23.3.2020. настављамо са наставним процесом, на нове али не и непознате начине рада.

Ваши наставници  су претходних неколико дана вредно радили на осмишљавању и планирању наставних садржаја, материјала и метода рада, прилагођених овим новим - ванредним околностима,  водећи рачуна о томе да сви будете укључени у процес учења на начине на које је то могуће остварити.

Одељењске старешине су већ успоставиле контакт са вама, договорени су начини информисања, распореди термина у којима ћете добијати материјале, задатке  и повратне информације, као и начини праћења вашег ангажовања и напредовања.

ПП служба је за вас и родитеље припремила смернице које ће вам олакшати организацију учења и слободног времена и сналажење у овој, за све нас неочекиваној ситуацији, те обавезно посетите и њихову страницу, која ће од понедељка бити доступна.

Пред свима нама су велики изазови, али верујемо да ћемо заједничким снагама, сарађујући и решавајући потешкоће које ће се сигурно  јављати, успети да постигнемо планиране исходе. 

И док се поново не сретнемо у учионицама, будите вредни, учите, читајте, истражујте, сарађујте са својим другарима и другарицама из одељења, будите једни другима подршка, разговарајте и дружите се на доступне начине. 

Помозите родитељима у обављању кућних послова, ако идете у набавку, понудите помоћ комшијама којима  је помоћ потребна.

Пратите и поштујте званична обавештења и упутства Министарства здравља и Владе, јер је то начин да сачувате  и не угрозите како лично здравље тако и здравље свих оних са којима долазите у контакт.

Ministarstvo prosvete je uputilo dopis roditeljima povodom objave privremene obustave rada u školama.

Ministarstvo prosvete je uputilo dopis nastavnicima povodom objave privremene obustave rada u školama.

 

У складу са одлуком Министарства просвете настава на даљину ће почети да се реализује од
понедељка,  23. марта 2020. године

 

 

Будите хумани и помозите да Милана Матковић, ученица наше школе, искористи шансу коју је добила и стане на своје ноге.

Више на овој страници.

Хвала свим добрим људима.

 

Браво за освојено 3. место на Општинском првенству у кошарци!

Ћалинац Сара 2-5, Совиљ Мина 2-3, Лаврња Милица 1-8, Станчевић Марина 1-8, Димитријевић Наташа 1-12, Полетановић Зорана 1-2 i Павловић Александра 1-8.Наставник физичког васпитања Зоран Мургашки.

Read more: Кошарка 2019

Subcategories